Skip to main content

Fruit Warp Gokkast online

– Geen winlijnen
– Minimale inzet 0,10 eurocent
– Maximale inzet 100 euro
– Uitkeringspercentage 97%

Thunderkick Gaming staat er om bekend dat ze slots ontwikkelt die er anders uitzien, zo ook de slot Fruit Warp. Er zijn bij deze slot geen winlijnen te zien, maar er worden negen symbolen gedraaid. Het is visueel gezien een mooi spel, open de slot maar eens en dan zie je de 3D animaties die op je af lijken te komen. De slot heeft ook een bonusspel, dat is in het begin even lastig om te ontdekken, hoe dat het werkt. We raden je dan ook aan om daar even de tijd voor te nemen. Het is een originele en leuke slot en de bonusronde blijft iedere keer weer erg spannend.

Basis- en bonusspel spelen

Zoals gezegd zijn er bij de slot geen winlijnen. Maar er zijn wel negen fruitsymbolen. Wanneer je drie dezelfde symbolen hebt gedraaid dan heb je een prijs gewonnen. Hierbij maakt de volgorde niet uit. Op het moment dat je vier dezelfde symbolen hebt gedraaid, krijg je een prijs maar ook een bonusdraai. Vervolgens blijven de gelijke symbolen staan en dan komen er weer nieuwe symbolen bij. Het kan ook zijn dat je in totaal op vijf of meer van dezelfde symbolen uitkomt en dan ga je meteen naar de bonusronde! Dat is erg veelbelovend, maar blijf hier wel goed opletten!

Bonusronde

Jouw doel bij de bonusronde is om het eindpunt te halen, wanneer je dat is gelukt worden alle prijzen die je tot nu toe hebt verdiend bij het bonusspel vermenigvuldigd met een goede vermenigvuldiger. Het is van tevoren niet bekend hoe hoog dat deze is, dat hangt namelijk af van het basissymbool dat de bonus heeft geactiveerd. Je blijft bij dit spel draaien tot er per draai minimaal een symbool is gevallen, waarmee je een bonus hebt geactiveerd. Het is belangrijk dat er veel symbolen vallen, want hoe meer symbolen er vallen, hoe dichter je bij je einddoel gaat komen. Als je een winnende combinatie hebt gemaakt, dan wordt daarmee ook de vermenigvuldiger verhoogd. Het kan daarom erg hoog oplopen. In het begin lijkt dat misschien even ingewikkeld, maar als je het eenmaal door hebt, dan gaat het allemaal vanzelf.

Inzetten Fruit Warp

Bij de slot Fruit Warp kan er al ingezet worden vanaf 0,10 eurocent. De maximale inzet is 100 euro per speelronde. Aangezien de bonusronde erg ingewikkeld kan zijn de eerste keer, is het aan te raden om de slot Fruit Warp eerst gratis te spelen. Hierdoor zie je welke symbolen je wat op kunnen leveren en hoe je bij de bonus terecht kunt komen en wat er dan van je verwacht wordt. Als je dat door hebt dan kun je voor echt geld spelen. Om eigen geld te kunnen gebruiken moet je vanzelfsprekend bij een casino ingelogd zijn met een account en saldo beschikbaar hebben. Is dit het geval? Open dan de bet sectie of klik op de munt naast de draai knoppen om je inzet te bepalen. Hiervoor zul je niet allerlei instellingen hoeven voltooien, maar kun je gewoon rechtstreeks het bedrag dat jij per draai wilt gebruiken uitkiezen door erop te klikken.

Speel ook voor winst online

Fruit Warp is een mooie slot, maar het bonusspel is even wennen. Als je het door hebt, is het een mooi spel, maar het is aan te raden om dat eerst even gratis te proberen, zodat je het tijdens het oefenen goed in kaart kunt brengen en ontdekken. Het bonusspel is eigenlijk erg bijzonder maar ook lucratief. Bij de bonus ga je namelijk heel duidelijk naar je einddoel toewerken. Er komen ook erg hoge vermenigvuldigers voorbij en die kunnen wel oplopen tot 22x of hoger. Ook het hoge uitkeringspercentage van 97,0% is echt de moeite waard en zou zomaar de reden kunnen zijn dat jij de slot Fruit Warp gaat proberen.