Heatwave Gokkast online

Liefhebbers van klassieke gokkasten opgelet: deze review gaat over een leuke nieuwe klassieke online gokkast die we onlangs onder ogen hebben gekregen! Het gaat hier om de Heatwave gokkast, een waar juweeltje. Het is weer nostalgie wat de klok slaat als je gaat spelen.

De eerste aanbeveling is om Heatwave in een volledig scherm te spelen. Je ziet de gokkast staan alsof je in de kroeg staat, maar op verkleind scherm is het net wat te klein. Dan kan het feest beginnen! Als je speelt dan draaien de rollen en krijg je een combinatie te zien. Uiteraard staat op de kast zelf welke combinaties winnend zijn. Na elke draai gaat ook de gele schijf onderin draaien, en hoop je dat het gele vakje bovenaan op het rode vakje terecht komt. Als dat gebeurt dan klik je op start en dan wordt 1 van de symbolen op de rollen geselecteerd. Daar hangt een prijs aan vast, die je dan gelijk krijgt. Erg leuk dus!

Mocht je nu een keer winst behalen tijdens het spelen van online Heatwave dan start ook het welbekende kop-of-munt-spel. Verdubbel je winst of vang helemaal niets! Dit is een ideale manier om je winsten te verdubbelen, al hangt er bij het spelen van Heatwave dus wel wat risico aan vast.

De inzetten die je moet doen bij het spelen van de gokkast Heatwave zijn best hoog in vergelijking met andere online klassieke gokkasten. Daarom raden wij je aan om met een behoorlijke zak geld te gaan gokken als je toch al van plan bent om een lange tijd te spelen, anders blijf je maar geld overmaken.

Heatwave is voor de rest een leuke gokkast die werkt met 6 rollen in totaal en waarbij je verschillende winlijnen kan selecteren. Op de onderste rollen heb je slechts één winlijn tot je beschikking, maar als je naar de bovenste rollen toegaat heb je er al 5 tot je beschikking. Dat zijn toch betere winstkansen!

Het spelen van deze online gokkast kan je per spin al zo’n 100 credits opleveren, zo’n 10 euro per keer. Dat is toch een heel stuk beter dan de 10 cent die je er elke keer als inzet in gooit. Deze vrolijke gokkast is dus behalve leuk ook nog eens lucratief. De Heatwave gokkast is vooral een leuke gokkast omdat het je weer even mee terugneemt naar vroeger, toen je nog met z’n allen in de kroeg stond en je even wat ging gokken.

Online heb je nu de kans gekregen om deze herinnering weer tot leven te roepen, en je hoeft er nog niet eens de deur voor uit! Wat dat betreft denken wij dat de Heatwave gokkast er een is die veel gespeeld gaat worden door de ouderen onder ons. Om het grote geld spel je hier niet, wel om het online speelplezier! We wensen je daarom veel speelplezier toe en hopen dat je hier nog een leuk zakcentje aan over weet te houden, wie weet win je keer op keer de jackpot!