Skip to main content

The Rift Gokkast online

– 17 winlijnen
– Vijf rollen, drie rijen
– Minimale inzet 0,10 eurocent
– Maximale inzet 100 euro
– Uitkeringspercentage 96,3%
– Free spins bonus
– Spaarsysteem
– Sticky Wild

Bij de slot The Rift van Thunderkick krijg je te maken met hele mooie bonussen en prijzen! Maar wat voor slot is het eigenlijk? Je hebt te maken met een beetje een duistere slot met vijf rollen, drie rijen en 17 winlijnen. Er is niet heel direct een duidelijk thema te zien. Als je naar de symbolen kijkt, dan tref je eigenlijk van alles wat aan. Hoe dan ook, het is een leuke en spannende slot met een free spins bonus, sticky wilds en met een spaarsysteem. Het uitbetalingspercentage van deze slot is 96,3%.

Inzetten bij The Rift

De slot The Rift heeft verschillende inzetmogelijkheden. Er kan gestart worden met een minimale inzet van 0,10 eurocent per draai en er kan met maximaal 100 euro per draai gespeeld worden. Je hoeft niet direct met een hoge of een lage inzet te spelen, er kan ook gratis gespeeld worden. Hierdoor kun je ontdekken of dat het een spel is wat bij je past. Als je het leuk vindt en je snapt hoe alles werkt, welke symbolen je nodig hebt en hoe je mooie winsten kunt behalen, kan er een account aan worden gemaakt bij het casino. Vervolgens kun je geld storten en van een bonus profiteren, dan kun je voor echt geld spelen bij The Rift.

Werking gokkast

Bij Thunderkick is het iedere keer net weer anders, net als bij deze slot. Je hebt bij deze gokkast namelijk 17 winlijnen en je hebt ook een vaste inzet per draai. De symbolen zijn apart, ze zorgen voor een duister sfeertje. Er is ook een wild aanwezig en deze kan alle andere symbolen op de rollen vervangen. De andere symbolen zijn heel verschillend, geldmunten bijvoorbeeld, maar ook een octopus en een klok en wat spreukenboeken. Als je het boek hebt, dan zal deze het meeste uitkeren. Je krijgt hier namelijk 30x je totale inzet voor, dan moet je vijf boeken hebben op een actieve winlijn. Bij vijf klokken krijg je 17x je totale inzet. De munten zijn het minste waard.

Bonusspel The Rift

Als je het The Rift symbool hebt, dan kan de free bonus geactiveerd worden. Je hebt hiervoor maar twee scattered The Rift symbolen nodig. Het spel wordt wel pas echt interessant als je drie van deze symbolen hebt. Bij twee scatters krijg je een free spin, bij drie scatters krijg je 10 free spins. Heb je er vier? Dan krijg je 15 free spins en bij vijf scatters krijg je 20 free spins. Het mooiste is dat je tijdens de free spins ook sticky wilds op je scherm ziet en deze blijven dan staan tot ze onderdeel zijn van de winnende combinatie. Er komen iedere draai weer nieuwe sticky wilds bij. Hoeveel dat er zijn, hangt af van hoever je bent met het spel. Er kunnen namelijk drie levels behaald worden:
• Level 1: één extra Wild per draai + 2 extra free spins
• Level 2: twee extra Wilds per draai + 2 extra free spins
• Level 3: drie extra Wilds per draai + 2 extra free spins

Een level kun je behalen door tijdens de free spins scattered The Rift symbolen te gaan sparen. Iedere keer wanneer je er drie hebt, bereik je een nieuw level. Wanneer je eenmaal aan bent gekomen in het laatste level, dan kunnen er hoge prijzen gewonnen worden.

The Rift is een duistere slot, het thema is niet geheel duidelijk als je gaat spelen. Maar dat is niet erg, het is een unieke Thunderkick slot met een fraai bonusspel en een uniek spaarsysteem binnen het spel. Het is een slot voor alle soorten spelers, er kan zowel met een laag als met een hoger bedrag in worden gezet.